Субота, 20.04.2024, 09:06
Робота у вільний час
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум загальної підтримки » Робота з Google AdSense » Корисні поради по роботі з Google AdSense
Корисні поради по роботі з Google AdSense
bigmanyДата: Неділя, 13.07.2008, 00:07 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Google AdSense. Корисні поради.

1. Перше і найголовніше - перед реєстрацією уважно прочитайте правила участі в Google AdSense (краще навіть 2 рази). Запам'ятайте їх і ніколи не порушуйте. За порушення правил адміністрація програми має право забанити ваш аккаунт назавжди. Тому якщо в чомусь сумніваєтеся - краще зайвий раз загляньте в правила.

2. Зверніть увагу на блок посилань. Це блок заданого розміру з рекламними посиланнями. Дані посилання близькі з тематикою до Вашого сайту, тому повинні викликати інтерес у відвідувачів. Якщо правильно розмістити такий блок на сторінці (можна розміщувати не більше 1 блоку на 1 сторінці), то він обов'язково принесе Вам додатковий дохід.

3. У жодному випадку не можна клікати по власним оголошенням і просити друзів робити це. Такі дії заборонені правилами програми. AdSense має свої інструменти, які фіксують подібні дії. Це може привести, як мінімум, до того, що ці кліки не будуть зараховані, а як максимум (у разі неодноразового порушення) до закриття аккаунта без виплати зароблених грошей і без права на відновлення.

4. Заборонено закликати клікати по оголошеннях, тобто застосовувати написи типу "Клікни сюди!" і т.д., а також різні графічні елементи, метою яких є привернути увагу відвідувачів до оголошень: покажчики, стрілки і т.п.

5. Зареєструвавши акканут для одного сайту, ви зможете використовувати його для розміщення оголошень на необмеженій кількості власних сайтів. І ці інші сайти модератори AdSense проглядати вже не будуть. Вам потрібно буде просто сформувати код і вставити його на інші свої сайти. Код для всіх сайтів загальний.

6. Застосовуйте призначені для користувача і URL-канали при створенні коду для оголошень в AdSense. Канали дозволять вам стежити, на яких сторінках оголошення показуються частіше, і по яких каналах відвідувачі сайту клікають більше.

7. Розміщуйте різні варіанти рекламних блоків AdSense на сторінці (горизонтальні, вертикальні, квадратні) і порівнюйте результати. З часом можна визначити, які варіанти блоків мають найбільшу клікабельність на сайті. Звідси і підвищення прибутку.

8. На одній сторінці можна розмістити не більш 3-х рекламних блоків.

9. Для збільшення прибутку, прагніть збільшити відвідуваність вашого сайту. Адже кількість зроблених кліков безпосередньо залежатиме від кількості відвідувачів вашого сайту. Ну а чим більше кліків, тим більше ви можете заробити.

10. Не виділяйте рекламні оголошення Google AdSense ні рамками, ні фоновим кольором (це настроюється в аккаунті, коли ви формуєте код для оголошень). Хай вони виглядають як частина вашого сайту, а не рекламний блок. Тоді відвідувачі частіше клікатимуть по оголошеннях, оскільки досить багато кого дратує нав'язлива реклама.

11. На сьогодні єдиним способом отримання грошей від AdSense для жителів СНД є чек, який раз на місяць висилають на адресу, яка була вказана при реєстрації. Чек висилається тільки тим, хто заробив $100 в місяць (або більше). Інакше сума накопичується і переноситься на наступний місяць). Чек можна перевести в готівку в будь-якому великому банку (при цьому з вас візьмуть комісійні, і чекати доведеться від 1 до 3-х місяців).


Заробляй спілкуючись на форумах
 
Форум » Форум загальної підтримки » Робота з Google AdSense » Корисні поради по роботі з Google AdSense
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024