Неділя, 28.04.2024, 10:27
Робота у вільний час
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Для мене робота в інтернеті - це:
Всього відповідей: 458
Головна » 2008 » Липень » 13 » Як кинути роботу і почати жити
Як кинути роботу і почати жити
12:14
    Робота на себе


    Моєму сайту три тижні, він поки не дає прибутку, і я зараз не певен, що цей прибуток (коли він з’явиться) буде адекватний докладеним зусиллям. Але я просто таки переповнений ідеями про те, як зробити його краще, як заробити на ньому грошей і як привернути до нього людей. Щось з тих ідей спрацює, щось — ні. Люди, які пишуть про стартапи, часто говорять про бізнес-плани. Кажуть, що треба робити стартап і привертати інвестиції лише тоді, коли ви стовідсотково певні, що задумана справа вартісна. Зробити щось, що приноситиме гроші, і, можливо, задоволення, а не робити те, що приносить задоволення і, можливо, принесе гроші. Не знаю. Я наразі не заробив грошей, і не маю підстав щось тут радити. Особисто для мене немає іншого вибору. Я просто не можу робити нецікаву роботу виключно заради грошей. Тому я вибрав іншу модель. Я робитиму те, що мені цікаво, і спробую заробити на цьому грошей.

    Можливо, це вийде не відразу. Ніхто не може передбачити майбутнє. Бізнес-плани точно не можуть. Пробуйте. Запам’ятайте, нічого не зміниться, доки ви не почнете діяти. Неможливо зрозуміти, чи та чи інша ідея добра, доки вона не реалізована. Необов’язково мати наполеонівські плани — спробуйте реалізувати те, що не вимагає великих капіталовкладень і часу. Ідеальний варіант, це коли вам потрібно вкласти пару місяців свого часу, аби оцінити результат. Спробували — оцінили результат — ухвалили рішення — рухаємось далі. Якщо ідея не виправдала себе — кидайте її і беріться за нову. Ви не втрачаєте нічого, окрім свого часу. Я вже згаяв сім років свого життя на дурниці, чому б не витратити ще пару місяців на те, що мені дійсно подобається?

    Уявіть собі, що вам сподобалася дівчина, яку ви побачили у магазині, в під’їзді або в метро. Ви можете приїхати додому і довго гадати, що б вийшло, якби ви спробували з нею познайомитися. Що сказали би ви, що відповіла б вона. А далі ви, а далі вона… Вечеря, свічки і так далі. Так от, усе це — лише у вашій уяві. Дівчина зараз спокійно йде в магазин, виходить з під’їзду або їде в метро. А ви сидите удома і займаєтесь чорт зна чим. Це — реальність. Вона цікавіша за фантазії. Вона непередбачувана. Можна подумати, з чого почати знайомство з дівчиною, можна прикинути декілька варіантів — залежить від ситуації. Далі роздуми ніяк не допоможуть. Далі потрібно діяти. Роздуми не допоможуть вам дізнатися, що дівчина, приміром, не любить троянди або займається йогою. Жодні бізнес-плани не допоможуть вам дізнатися, чи цікава ваша ідея людям, а якщо цікава — то скільки вони можуть заплатити за це грошей. Життя значно цікавіше за бізнес-плани.

    Я розумію, що все, про що я кажу, справедливо для мене, і цілком може бути неправдою для вас. Ви живете у власному світі. Можливо, ви непогано почуваєтесь, працюючи на контору. Це ваш власний вибір. Я усвідомлюю, що кинув роботу тому, що більше не міг працювати. Ніякі аргументи зі сторони не допомогли б мені кинути роботу (хоча і підготували б ґрунт). Тому, по суті, це просто історія з мого життя, яка зовсім не обов’язково надихне вас змінювати свою.
Переглядів: 1261 | Додав: Натуська | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024