Неділя, 28.04.2024, 09:27
Робота у вільний час
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Для мене робота в інтернеті - це:
Всього відповідей: 458
Головна » 2008 » Липень » 13 » Як кинути роботу і почати жити
Як кинути роботу і почати жити
12:34
    Справа всього життя


    Головна причина — в голові. Я ніколи б не кидав роботи, якби міг працювати далі. Та щось в моїй голові заскочило і я став відчувати відразу до роботи на когось у будь-якій формі. Щоразу, коли я пробував зробити щось нецікаве мені самому, я входив у ступор і був змушений кидати почате. Я пробував змінити спеціальність. Колись я був програмістом, потім фахівцем з юзабіліті. Нещодавно я спробував стати блоґером. У мене не вийшло. Мене плющить, коли щось треба встигнути на заздалегідь визначений час. Мене плющить, коли щось треба зробити не тому, що мені це цікаво, а тому, що це треба комусь. Коротше кажучи, я кинув працювати, бо психологічно не спроможний це робити. Це моя особливість, усі люди різні.

    Подумайте, цілком можливо, всередині вас накопичилося багато невдоволення. Навколо повно речей, які можна зробити краще. Можливо, вони вам не подобаються, а може ви живете позитивною свідомістю, проте готові змінювати цей світ. Пробки. Світлофори. Переповнене метро й маршрутки. Обслуговування. Маркетинг. Реклама. Ваші ідеї? Щось з цього ви вже точно можете змінити.

    Вам може здаватися, що якщо ви не ходитимете на роботу, то просто вкладетеся на канапу і не робитимете абсолютно нічого. Насправді, це не зовсім правда. Якийсь час я так і робив. Два місяці я грався в Xbox. Ще місяць просто сидів в Інтернеті. В цілому, мене стало на 4 місяці, перш ніж мені дуже захотілося почати щось робити.

    Кожна людина може знайти щось, що їй цікаве. Це навіть можна назвати справою всього свого життя. Я більш ніж упевнений, що через п’ять років я буду зайнятий зовсім іншою «справою всього свого життя», тому що для мене зміни — це і є життя. Але це неважливо. Важливо: знайти справу, яка вам цікава, придумати як отримати з неї прибуток.
    Мене завжди цікавили мобільні телефони, портативні комп’ютери та інші ґаджети. Мені не подобаються сайти із багатосторінковими оглядами стільникових телефонів, оздоблені тоннами фотографій. Я дозволяю собі вважати нездарами журналістів, які вправляються у написанні слів там, де вони зайві. Я читав книги Томаса Манна, він написав значно більше за звичайного журналіста, проте якість не порівняти. Це те, що я хочу змінити, мені це цікаво, і я почав цим займатись.
Переглядів: 1391 | Додав: bigmany | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024