П`ятниця, 29.03.2024, 16:36
Робота у вільний час
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи торгували Ви на ринку Форекс?
Всього відповідей: 119
Головна » 2008 » Липень » 13 » Як кинути роботу і почати жити
Як кинути роботу і почати жити
12:37
    Гроші — не проблема

    У певний момент часу я не зміг більше працювати на контору. Я перестав розуміти, навіщо я це роблю. Робота це протиприродньо. За гроші люди роблять те, що не почали б робити із власної волі. До роботи нас спонукають батьки+школа+університет і, звісно, гроші. Адже гроші — це класно. Щоб жити, потрібні гроші. Але, що являє собою життя, якщо воно цілком і повністю витрачається на роботу?
    «Я працюю, щоб отримати гроші, які я витрачаю щоб прожити ще один місяць, який я витрачу на роботу. Я живу, щоб працювати, а не заробляю гроші, щоб жити»
    Безглуздо витрачати своє життя на підтримку свого життя. Ми живемо не в первісному суспільстві, нас не з’їдять хижі звірі, ми не помремо з голоду, ми не замерзнемо від холоду. Якщо більшу частину свого життя я витрачаю на те, що мені геть не потрібне, то чи варто жити? 
    Люди знаходять багато причин, з яких вони не можуть кинути роботу. 
    «Не буде на що жити»
    Це вигадки. У вас є батьки, у вас є дружина, чоловік, або постійний хлопець, або постійна дівчина, у вас є друзі і безліч можливостей легально дістати гроші. Якщо не готові вірити, то можна відкласти грошей на півроку життя. Можна переїхати до передмістя, щоб менше платити за житло. Завжди можна якось викрутитися на певний час. Людині насправді потрібно не так вже й багато грошей, щоб жити. Ба більше, на третій місяць неробства я продав Xbox, купив ноутбук Apple, новий телефон і джазову гітару. Не знаю, звідки у мене з’явилися на це гроші. Я навіть записував витрати і доходи. Все одно це незбагненно. Всесвіт щедрий і сповнений достатку. Грошей завжди стільки, скільки вам насправді потрібно. Це універсальний закон грошей.
    Насправді, головна причина, з якої люди йдуть працювати на когось — це небажання відповідати за своє життя. Наймаючись на роботу, ви перекладаєте цю відповідальність на контору. Вам говорять, коли приходити на роботу, коли припиняти роботу, що робити, як робити і скільки ви за це матимете. Ви можете погоджуватися або не погоджуватися на конкретну пропозицію, але вибір роботодавця — це примарний вибір. Суть не міняється. Вашим життям розпоряджаєтеся не ви. З іншого боку, ви отримуєте друзів по роботі, ви отримуєте пристойне заняття, на яке не дуже бридко витрачати час. Можна не піклуватися про те, що буде завтра. Вас скорше за все підвищать. Це приємно. Але заради цього варто жити?

Переглядів: 1434 | Додав: bigmany | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 andrew  
0
http://exactgold.ru/?ref=iXqLe4WjzF

http://fiftrys.com/?ref=3040517

заходите и зарабатуйте!

1 света  
0
народ це діє чесно я от тіко що поповнила рахунок супер))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024