П`ятниця, 19.04.2024, 14:59
Робота у вільний час
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи торгували Ви на ринку Форекс?
Всього відповідей: 119
Головна » 2008 » Листопад » 21 » Робота у великих містах України
Робота у великих містах України
22:49
Київ є столицею України з більш ніж 5 мільйонами населення. Робота в Києві на нинішньому етапі розвитку характерізіруєтся великою кількістю вакансій із-за існування гострого браку кваліфікованих кадрів. Особливо зажадалися робочі спеціальності – будівельники, робітники на підприємства і склади.
Харків – одне з найбільших промислових міст України, мегаполіс з майже двохмільйонним населенням. Робота в Харкові є для всіх, за офіційними даними, кількість відкритих вакансій в Харкові на сьогодні складає більше 13 тисяч.
Одеса — найкрупніший місто-порт на Чорному морі. На нинішньому етапі розвитку робота в Одесі характерізіруєтся браком претендентів у сфері торгівлі.
Донецьк володіє величезним економічним потенціалом. Робота в Донецьку характерізіруєтся гострим браком фахівців у сфері бухгалтерії, інженерії і виробництва.
Дніпропетровськ, ще одне місто-мільйонник, є не лише красивим містом, але і центром всієї індустрії Придніпров'я. Завдяки вдалому розташуванню, робота в Дніпропетровську є завжди.
Львів – це культурний центр Західної України з населенням близько 735 тисяч чоловік, потужний індустріальний регіон. Робота в Львові має свою специфіку – відкриті вакансії в основному на поліграфічні і юридичні спеціальності.
Запоріжжя – регіон величезних можливостей, місто металургів. Робота в Запоріжжі в основному пропонується на заводах. По промисловому потенціалу місто займає 3 місце в Україні.
Севастополь - місто, де рівень безробіття в порівнянні з іншими обласними центрами набагато нижчий. Робота в Севастополі найбільш представлена у сфері економічної діяльності – в ній зайнято 190 тисяч фахівців.
Луганськ - одне з найбільших міст України, важливий політичний, культурний і науковий центр. Робота в Луганську в основному передбачає працю на заводах і технічних підприємствах.
Крим з центром в місті Сімферополь є одним з найбільших курортних і туристичних рекреацій всього Чорноморського побережжя. Робота в Сімферополі в основному сезонна – адже основна частина населення зайнята в туризмі.
Переглядів: 1967 | Додав: bigmany | Рейтинг: 2.5/2 |
Всього коментарів: 5
5 Дима  
0
Привіт! Усім хочу підказати усім дуже легкий спосіб заробляти гроші не виходячи з дому!
robotadoma.at.ua

4 Ujen  
0
http://atom.in.ua/

Отличный способ заработка!!!! Заработать в интернете реально и очень просто!!!


3 Mariya  
0
Поможіть знайти надомну роботу без передоплати

2 надя  
0
obk.lviv.ua Цікаві новини, ексклюзивні інтервю, професійна аналітика. Усе на веб-сторінці інтернет-газети "Обєктивно"

1 надя  
0
Цікаві новини, ексклюзивні інтервю, професійна аналітика. Усе на веб-сторінці інтернет-газети "Обєктивно"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024