Субота, 20.04.2024, 00:36
Робота у вільний час
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи торгували Ви на ринку Форекс?
Всього відповідей: 119
Головна » 2008 » Липень » 13
    З чого все починається?


    Якось ви прокидаєтесь і усвідомлюєте, що ваше життя стало безглуздим. Робота забирає у вас по дев’ять годин щоденно (обідню перерву я ніяк не готовий вважати особистим часом). Ще вісім годин йдуть на сон (у мене, бувало, і десять, і дванадцять — в особливо важкі періоди життя). Лишається ще сім годин, з них приблизно три години я проводив у дорозі (півтори туди, півтори назад). Час, що лишався (десь годинки чотири), йшов на ранковий та вечірній туалет, їду та на, умовно кажучи, «час перед телевізором». Звичайно, цей час можна витрачати на що завгодно, приміром, часто я катався на велосипеді або читав книги. Але коли до тих трьох годин доходить справа, уся моя енергія вже висмоктана попередніми дев’ятьма, проведеними в офісі. Так почуваються овочі. Мозок вже не працює. Ті ж жалюгідні залишки ентузіазму, які залишаються на дні мозку після робочого дня, з’їдають електрички, метро, автом ... Читати далі »
Переглядів: 1535 | Додав: bigmany | Дата: 13.07.2008 | Коментарі (0)

    Гроші — не проблема

    У певний момент часу я не зміг більше працювати на контору. Я перестав розуміти, навіщо я це роблю. Робота це протиприродньо. За гроші люди роблять те, що не почали б робити із власної волі. До роботи нас спонукають батьки+школа+університет і, звісно, гроші. Адже гроші — це класно. Щоб жити, потрібні гроші. Але, що являє собою життя, якщо воно цілком і повністю витрачається на роботу?
    «Я працюю, щоб отримати гроші, які я витрачаю щоб прожити ще один місяць, який я витрачу на роботу. Я живу, щоб працювати, а не заробляю гроші, щоб жити»
    Безглуздо витрачати своє життя на підтримку свого життя. Ми живемо не в первісному суспільстві, нас не з’їдять хижі звірі, ми не помремо з голоду, ми не замерзнемо від холоду. Якщо більшу частину свого життя я витрачаю на те, що мені геть не потрібне, то чи варто жити? 
    Люди знаходять баг ... Читати далі »

Переглядів: 1437 | Додав: bigmany | Дата: 13.07.2008 | Коментарі (2)

    Справа всього життя


    Головна причина — в голові. Я ніколи б не кидав роботи, якби міг працювати далі. Та щось в моїй голові заскочило і я став відчувати відразу до роботи на когось у будь-якій формі. Щоразу, коли я пробував зробити щось нецікаве мені самому, я входив у ступор і був змушений кидати почате. Я пробував змінити спеціальність. Колись я був програмістом, потім фахівцем з юзабіліті. Нещодавно я спробував стати блоґером. У мене не вийшло. Мене плющить, коли щось треба встигнути на заздалегідь визначений час. Мене плющить, коли щось треба зробити не тому, що мені це цікаво, а тому, що це треба комусь. Коротше кажучи, я кинув працювати, бо психологічно не спроможний це робити. Це моя особливість, усі люди різні.

    Подумайте, цілком можливо, всередині вас накопичилося багато невдоволення. Навколо повно речей, які можна зробити краще. Можливо, вони ... Читати далі »
Переглядів: 1390 | Додав: bigmany | Дата: 13.07.2008 | Коментарі (0)

    Робота на себе


    Моєму сайту три тижні, він поки не дає прибутку, і я зараз не певен, що цей прибуток (коли він з’явиться) буде адекватний докладеним зусиллям. Але я просто таки переповнений ідеями про те, як зробити його краще, як заробити на ньому грошей і як привернути до нього людей. Щось з тих ідей спрацює, щось — ні. Люди, які пишуть про стартапи, часто говорять про бізнес-плани. Кажуть, що треба робити стартап і привертати інвестиції лише тоді, коли ви стовідсотково певні, що задумана справа вартісна. Зробити щось, що приноситиме гроші, і, можливо, задоволення, а не робити те, що приносить задоволення і, можливо, принесе гроші. Не знаю. Я наразі не заробив грошей, і не маю підстав щось тут радити. Особисто для мене немає іншого вибору. Я просто не можу робити нецікаву роботу виключно заради грошей. Тому я вибрав іншу модель. Я робитиму те, що мені цікаво, і спробую заробити на цьому грошей.

Переглядів: 1260 | Додав: Натуська | Дата: 13.07.2008 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024