Субота, 20.04.2024, 18:04
Робота у вільний час
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи торгували Ви на ринку Форекс?
Всього відповідей: 119
Головна » 2008 » Липень » 16
Людина звичайно втомлюється не тому, що багато працює, а тому, що погано працює. Давно помічено, що нехлюї, нечепури, розбещені люди втомлюються звичайно значно більше, чим люди підтягнуті і ділові. Ясно також, що і ефективність роботи в організованих людей невимірно вище, і задоволення від своєї праці вони одержують значно більше. Остання обставина, як ми знаємо, має безпосереднє відношення до доброго стану нервової системи, а отже, і до хорошого здоров'я. Перш ніж братися до роботи, треба всю її продумати, продумати так, щоб в голові склалася модель готової роботи і весь порядок трудових прийомів. Не треба в роботі відриватися до іншої справи, окрім необхідного в самій роботі. Організація праці - це велике і складне питання, яке розробляють учені різних спеціальностей. Від правильної організації колективної роботи значною мірою залежить продуктивність праці і якість продукції. Але колективна праця складається із зусиль всіх працюючих, організованості і діловитості кожного з них. Звич ... Читати далі »
Переглядів: 1506 | Додав: bigmany | Дата: 16.07.2008 | Коментарі (1)

Не секрет, що роботу завжди краще шукати, коли ви ще працюєте (і працюєте успішно) — проте в житті всяке трапляється. Може статися так, що ви потрапите під скорочення, або ж на нинішньому місці роботи просто немає перспектив для кар'єрного зростання. Наші поради допоможуть безболісно перенести всі негоди і знайти нову стартову площадку для розвитку кар'єри.
Не панікуйте!
Подивіться на зміну у кар'єрі як на початок нового шляху. Скористайтеся цим як можливістю для створення кращої кар'єри. Тепер у вас з'явився час, щоб знайти роботу з кращою зарплатою, чи кращим графіком, чи, зрештою, ближче до будинку.
Не засуджуйте колишню компанію.
Під час інтерв'ю не критикуйте колишню компанію. Пам’ятайте, що потенційний працедавець нічого не знає про ваші професійні навички і про ситуацію у попередньому колективі. У першу чергу він буде проектувати вашу думку про колишню роботу на себе. Хто знає — чи не будете ви через кілька місяців тими ж фарбами описув ... Читати далі »
Переглядів: 1843 | Додав: bigmany | Дата: 16.07.2008 | Коментарі (3)

Коли ж після інституту ви знайшли свою першу роботу, це правило перестало діяти. З тієї простої причини, що заліковка зникла разом з отриманням диплому. Зате з’явилась трудова книжка. Ви працюєте на першій роботі — і почуваєте, що це ваше... Бачите, що можете більше... Але... але вас ніхто не помічає...

Терпіть і наполегливо рухайтесь вперед, досягайте на одному місці максимального прогресу — і домагайтесь, щоб цей прогрес був зафіксований у трудовій книжці.

Ми дуже часто стикаємось із ситуацією, коли людина — свідомо! — сидить в одній компанії і трудиться не покладаючи рук за смішні, як на такі здібності, гроші. І дуже часто саме ці люди йдуть після співбесіди в рекрутинговому агентстві в інші компанії на високі й відповідальні посади. Усе це можливе через те, що минула робота стала для таких людей справжнім горнилом. Вони звикли робити справу. Без корпоративних обідів, вечірок та бурхливих виїздів на природу.

Перша робота привчає людей працювати і заробляти гроші. Перша р ... Читати далі »

Переглядів: 1449 | Додав: bigmany | Дата: 16.07.2008 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024