Четвер, 25.04.2024, 13:11
Робота у вільний час
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи торгували Ви на ринку Форекс?
Всього відповідей: 119
Головна » 2008 » Липень » 15 » Робота для студента
Робота для студента
21:04
Бідний студент — ледачий студент?

Які варіанти застосування своїх талантів з'явились у сучасного студента? Ми провели невелике дослідження, опитали працюючих студентів. Відомості про найбільш запитані вакансії для студентів були отримані в одному з кадрових агентств.

Деякі попередні зауваження

Працювати повний день, хоча б і вільний за графіком, студент зможе не раніш 4-го курсу, якщо навчання не вечірнє (у цьому разі взагалі все просто — влаштуватися на повний робочий день велить сама форма навчання). Але що робити «денникам»?

Шлях нагору

Буває, що найкоротший і найлегший шлях до успішної кар'єри — це спілкування з викладачами та професорами. Саме вони є твоїми потенційними роботодавцями. Як правило, вони знають студента в роботі і мають уявлення про те, чого від нього чекати. Особливо актуальна співпраця з науковим керівником для того, щоб влаштуватися на роботу за фахом, вже навчаючись (навіть на денному відділенні). Мені таке вдавалося — і не раз. Політологи, соціологи, економісти, юристи, а також студенти всіх інших спеціальностей, зав'язаних «на практику», мають використовувати будь-яку можливість попрацювати у дослідницькому центрі, держструктурах, навіть якщо за це не буде отримано ні шеляга.

Перший крок — почати працювати — найважчий. Проте необхідний. Якщо не зробити його вчасно, ви ризикуєте втрапити до замкнутого кола, як багато моїх однокурсників. До кінця п'ятого курсу вони не знали, де працюватимуть і чим будуть займатись. А от ті, хто змушений був підробляти в ході навчання, були вже більш-менш влаштовані. Принаймні, у них був вибір.

Літо, літо сонечком зігріте…

Звісно, не можна не згадати про можливість роботи влітку — як у на Батьківщині, так і за океаном. Скажімо, у інтернет-журналі «Освіта за кордоном» можна знайти масу організацій, що займаються обмінами, літнім працевлаштуванням. За кордоном можна жити у сім'ї, займатися бебі-сітерством, навчати мовам (переважно російській), збирати овочі і фрукти. В нашій же країні багато працівників йдуть влітку у відпустку — і тоді компанії беруть на тимчасову работу студнтів. Особливо спритні часто там і залишаються. В будь-якому впиадку, про тебе принаймні дізнається роботодавець і начальник відділу кадрів матиме на увазі наступного разу. Та й грошики за три місяці можна заробити досить-таки серйозні.

Ближче до тіла

Бебі-сітер, або ж Вусатий нянь.
Особисто я свого малюка студентові не довірила б. Напевно, це упередження, бо сама донедавна дитинчати не мала. Зате одного разу маленький племінник порвав мого паспорта і втік у ванну, щоб негайно випити там «Асю». Пощастило: вона була без хлору.
Свого дитяти я в руки молодим не віддам — хіба тільки їх бабусям. Але буває й інакше: молодим довіряють, вважають “продвинутими” педагогами і добре платять (а самі — в ресторан). До речі, одночасно з дітьми можна вигулювати хазяйських собак і брати подвійну плату. А оплачується “няньство” досить непогано.
Проте пам'ятайте, любі студенти, що дітей треба дуже любити, щоб виносити їх милу компанію. Інструктор з фітнесу, лиж, аеробіки.
Якщо ти досить спортивний і займаєшся лижами чи аеробікою регулярно, а до того ж маєш власну методику чи «розряд» — приходь до численних спортивних клубів.
Дуже зручний для студента графік, суміщення приємного (спорту) й корисного (плати за це). Список спортивних закладів можна знайти в журналах «Афіша», «Досуг» тощо. Массажист.
Якщо ти закінчив (чи закінчила) медичне училище чи навчаєшся у медичному вузі, спробуй отримати сертифікат масажиста. Можна підробляти вдома або ж влаштуватися до салону. Вартість сеансу мануальної терапії дуже сильно залежить від кваліфікації масажиста і гаманця клієнта — проте у будь-якому випадку оплачується непогано.

Купи-продай

Консультанти, продавці.
Нива для діяльності дуже широка: від ринку до салону стільникового зв'язку та автомобілів. Близько 200 доларів отримують продавці побутової техніки чи мобільних телефонів. На ринку зарплати скромніші, все залежить від господаря — до того ж, є ризик бути обдуреним.
Продаж морозива, газет, техніки зазвичай пов'язаний з погодними умовами і приносить мало грошей. Ми з сестрою влаштувались якось працювати в продовольчий магазин до грузинів. І хоч як ми обважували, при перерахунку все одно виходив «мінус». І коли шеф сказав: «Усе, дівчатка, я вас сьогодні додому підкину...» (на білому спортивному Феррарі) — ми вирішили «З нас досить!». Ледве забрали ноги.

Трейдер фондового ринку (стажування).
Зазвичай робота на біржі підходить для студентів економічних спеціальностей. Стажування триває від місяця до трьох, є шанс отримати додаткову спеціальність і поправити матеріальне становище. Шукати такі вакансії краще по знайомству чи на сайтах оголошень, але не розділі «Робота для студентів».

Менеджер з продажу.
Вимоги такі ж, як і до продавців: уміння грамотно «впарити» продукцію — але великими партіями і «по п'ять». Непогано було б обзавестись власною клієнтською базою, розширити коло спілкування і знайти… хорошу роботу за спеціальністю. Зарплата зазвичай виражається у відсотках від угоди, проте можливий і оклад. Студентів фірми люблять.

Сервіс

Секретар-референт, reception.
На четвертому курсі мені вдалося попрацювати секретарем за 150 доларів на місяць. Вважаю це теж вдалим способом знайомства з цікавою для тебе організацією зсередини. До того ж часто можливе підвищення.
Чи заважає це у навчанні? Так, бо зазвичай робочий день збігається з навчальним. Проба-girl.
На виставках, у магазинах та на вулиці часто проводяться презентації. Для цього залучаються молоді студентки — високі й не дуже. Називається ця штука «проба-girl». Треба вміти пропонувати сигарети, духи, сири і таке інше.
Особисто я намагалась продавати сири, це дуже нескладно, а іноді навіть весело. На виставки, правда, мене не брали: не підходила за зростом!
Оголошення такого роду слід шукати в інтернеті, на студентських сайтах та в газетах безплатних оголошень у розділі «Робота для студентів».

Офіціант.
Вакансії трапляються в газетах оголошень. Крім досить-таки невеликого окладу, є шанс отримати чайові, хоча в нашій країні їх чомусь не заведено платити.
Різновид такого роду роботи — бармен.
Для дівчат робота офіціанткою може бути небезпечна: дорога додому припадає на 2-3-4 години ранку, буває що й з віддаленого району.
Щоб влаштуватися на роботу офіціантом чи барменом, слід обійти круті клуби і поговорить з менеджером — у них напевно є відкриті вакансії.

Вантажник.
Зовсім непоганий варіант для міцних хлопців.

Алло?

Пейджинговий оператор (чи оператор call-центру).
Необхідна умова — позмінна робота, яка час від часу може співпадати з навчальним днем. Крім того, потрібно мати приємний голос, хорошу дикцію і високу швидкість друку. Досить скачати звичайний тренажер клавіатури, побарабанити кілька тижнів — і швидкість 200 знаків в хвилину забезпечена (до речі, дуже допомагає у роботі над курсовими та дипломами).
Заробіток у оператора невеликий. Це пов'язано з прогресом — пейджери відмирають у міру того, як дешевшає стільниковий зв'язок.

На службі суспільству
До громадських робіт належать різні прибирання листя та фарбування парканчиків. Підійде, якщо грошей немає зовсім, бо платять мало.
Де роздають? У профкомі твого вузу.

Вовка ноги годують

Багато видів підробітку пов'язано з біганиною. Якщо енергії в тебе хоч відбавляй, радикуліти не мучать, зате є проїздний і бажання заробити, то пропозицій знайдеться чимало. Проте всі вони трудомісткі, відбирають багато сил і… приносять мало грошей. Та все ж на книжки вистачає.

Кур’єр.
Кур’єри потрібні скрізь: у туристичній фірмі, в потужній газеті, у інтернет-магазині. Є спеціальні служби доставки: у різного роду магазинах, поштових службах і т.д.

Розклеювач оголошень.
Зазвичай цим займаються пенсіонери. Робота курна, тобто клейка. Влітку може приносити навіть задоволення, але взимку — мороз і сонце, руки мерзнуть, погода шепоче «і здалися тобі ці копійки?!».
Оголошення про пошук розклеювачів висять на будь-якій зупинці. Зривай і телефонуй. Арифметика проста: халявних грошей тут не буде — власне кажучи, отримаєш копійки за тяжку роботу. З іншого боку — на лекціях відіспишся.

Маркетингові дослідження.
Завдання просте: обходити вуличних продавців, кіоскерів, моніторити ціни і записувати все це в зошит. Платять не надто багато, проте більше, ніж розклеювачам. Та й робота легша, ніж мазюкання стовпів і зупинок клеєм (штраф за «розклеювання в неналежному місці» також не загрожує).

Интерв’юер.
Особисто мені ця робота прийшлась до душі, незважаючи навіть на бруд і мокрий сніжок пізньої осені. Бадьоро роздаєш анкети, проводиш інтерв'ю. Особливо весело, якщо ти молода і гарна — чим не спосіб знайомства з корінними жителями столиці такого ж віку.
У передвиборний час таких соціологічних (і псевдосоціологічних) контор з'являється дуже багато, тож не пропусти “роздачу слонів”.
Проблеми дві: обмеження за часом (з 18-00 до 22-00) і небажання респондентів відкривати двері незнайомим людям.

Збирач підписів.
Робити доведеться те ж саме, плюс агітувати за депутата. Для цього деколи не вистачає сміливості. Наш досвід збору підписів (дуже дохідна справа, дивлячись по тому, до якого штабу втрапиш) був веселим і цікавим. Ми плутали імена, дати, людей. Кілька разів мало не побилися з мешканцями, іли салаку з пивом та розпихали директ-мейли до скриньок.
Непоганий тренінг для не надто впевнених у собі людей — нав’язувати нікому не потрібного кандидата у розпал вечері.

Навчи іншого

Репетиторство.
Репетиторство — універсальний спосіб підробітку. Цим займаються всі — від студентів вищих курсів до пенсіонерів. Вимоги до репетиторів різні: комусь подобається молодь, комусь — викладачі з багаторічним досвідом (попитом користуються викладачі мови й літератури, іноземних мов, математики, історії, хімії та фізики).
Оплата години репетитора прямо залежить від розмірів гаманця батьків недбалого учня. Труднощі зазвичай пов'язані з місцем проведення занять: якщо твоя квартира перенаселена чи перебуває у стані перманентного ремонту, від репетиторства доведеться відмовитися… Але ти можеш приходити до учнів сам.

Реферати, курсові, дипломні проекти.
Заробити можна на “сачках” чи просто зайнятих людях. Писати можна за якою завгодно спеціальністю — інтернет є недарма! Шукати замовлення слід серед однокурсників, а також шляхом розклейки оголошень на стінах вузу та біля шкіл.

Тексти

Переклади.
При хорошому знанні мови та технічній досконалості просто гріх не перекладати! Усі відомі письменники підробляли перекладами — з тією тільки різницею що у них не було WinLingvo. Візьми будь-яку програмку-перекладач, забий туди текст і виправляй комп'ютерні ляпи. Оплата перекладів посторінкова: від 1 до 5 доларів за аркуш.
В основному, правда, потрібні технічні перекладачі — а це не кожному під силу. Щоб отримати замовлення, разміщуй оголошення в газетах та їх інтернет-аналогах. Не слід забувати і про так зване «сарафанне радіо»: людина, якій ваш переклад сподобався, обов'язково порекомендує вас іншому. З видавництвами ж краще працювати напряму, якщо рівень володіння мовою високий.

Журналіст.
Помиляєшся, якщо думаєш, що журналістами працюють лише випускники журфаку. У галузевих ЗМІ повно кваліфікованих фахівців, які й пишуть усі статті. Виявляється, у них виходить не набагато гірше, ніж у акул пера… А іноді й значно професійніш.
Якщо вважаєш себе IT-фахівцем, сміливо звертайся до комп'ютерних та навколокомп’ютерні видань. Правда, платять за статті дуже по-різному — як пощастить.

Редактор, коректор.
Наступна область примінення ваших здібностей це редагування та коректура, словом, маніпуляції з текстом. Корректорська правка — виправлення пунктуаційних та орфографічних помилок.
Редагування — значно складніший процес; буває воно технічним, літературним і науковим. Іноді доводиться скорочувати текст, шукати логічні помилки, рецензувати.
Цей вид діяльності практично завжди був віддаленим, а оплата — відрядною. Ринок насичений пропозиціями, оскільки правити тексти необхідно навіть в епоху інтернету… На щастя. Оплачується коректура по-різному, від приблизно 0,5 долара за сторінку. Проте робота вимагає уродженої або неабиякої набутої грамотності, навичок правки, а також пильності, акуратності і, як правило, вищої філологічної чи редакторської освіти.
Редакторські вакансії кращі шукати у видавництвах чи через біржу праці.

Моніторинг ЗМІ.
Якщо в тебе гарно виходить обробляти та аналізувати інформацію, спробуй «моніторити» ЗМІ (пресу, телебачення чи інтернет) — тобто читати газети, дивитися новини, виділяючи при цьому стратегічну лінію подачі подій. Основні навички, що вимагаються для цієї діяльності: аналітичне мислення, вміння літературно оформювати свої думки і виділяти головне.

Набір текстів, сканування.
Сміливо розклеюй оголошення про набір текстів біля освітніх закладів і чекай замовлень, якщо друкуєш «наосліп». При хорошій швидкості друку часу на одну сторінку іде близько 5 хвилин. Дохід набір текстів приносить, але вважай, що знайти замовлення досить важко восени і майже неможливо влітку, оскільки основні замовники — це дипломники, дисертанти та студенти. З наближенням сесії кількість замовлень зростає лавиноподібно, та й оплата непогана. Недоліки: постійні витрати на картриджі, мерехтіння у очах, перевтома.
Якщо вдома є сканер і ти розбираєшся у програмі розпізнавання текстів ABBYY FineReader, можна отримати деяку «надбавку до пенсії», скануючи рідкісні книги або фотографії. Проблема — знайти замовника.

Комп'ютер

Офісні програми.
Ще один спосіб заробити — навчати «неофітів» роботі на комп'ютері (початкові навички роботи з Windows, Word, Excel, Access, освоєння Photoshop, Adobe Illustrator).
Особливим попитом екстренне навчання користується напередодні співбесід, тому оголошення «термінова допомога у працевлаштуванні» краще розвісити біля бірж праці і рекрутингових агентств. Високий попит на операторів введення даних. Робота легка, якщо володієш Access (навчитися за довідкою у самій програмі або по книжці не дуже складно). Попереднє знайомство з електронними таблицями Excel допоможе швидше освоїти цю програму.
Що треба робити? Вводити дані, отримані електронною поштою, у форму чи таблицю. Результати відправляєте роботодавцю поштою, під диктовку або ж по факсу. Оплата, як заведено, відрядна. Такі вакансії публікуються на багатьох рекрутингових сайтах.

Web-дизайнер.
Верстать сторінки, створювати логотипи, розробляти цілі сайти — прекрасне поле діяльності для природжених дизайнерів. При середньому рівні геніальності на студентський статус закриють очі.
Дуже дохідна справа.

КЗпП і ми

Ті, кому не виповнилося вісімнадцяти (тобто студенти-першокурсники), незалежно від форми навчання матимуть проблеми з працевлаштуванням. Річ у тім, що наш КЗпП, як практично будь-який нормальний пострадянський документ недопрацьований, застарілий і до того ж містить дуже обтічні формулювання про «шкідливе виробництво та важких шкідливих роботах». Про заборону залучати до такої діяльності студентів і вагітних жінок йдеться, а ось чіткого переліку робіт, небезпечних для їх життя (і гаманця роботодавця) немає.
Звідси висновок: обережний шеф вас до себе не візьме. Раптом інспектору здаватиметься, що робота за комп'ютером псує зір і нещадно шкодить вашому молодому організмові? Так само неможливо влаштуватися на спиртзавод чи зайнятися діяльністю, пов'язаною з перевезенням зеленого змія.
* * *

Як бачиш, перед тобою просто-таки неосяжний простір для діяльності. Якщо пощастить, зможеш влаштуватися за фахом, заробити на хорошу додаткову освіту чи на відпочинок. Гроші роблять людину вільною. Особливо якщо вона МОЛОДА!!!

Джерело

Переглядів: 4220 | Додав: bigmany | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 9
9 BeerMan  
0
Скрипты для заработка в интернете http://web-pomoch.ru/
Найдите чтото полезное и зарабатывайте

8 BeerMan  
0
http://svi-bux.ru Вот пробуйте платит гривнами!!!!

7 pavlik111188  
0
нелёгкий зароботок, заходите по ссылке http://ipmoney.in/?ref=160484

6 Вася  
0
http://www.kolotibablo.com/?ref=873546

5 Ярик  
0
аработать удаленно реальные крупные деньги - не проблема! Вас устроит 200 долларов получить сразу – за одну регистрацию? ( причём регистрация бесплатная). Набивай карман, ничем не рискуя, да радуй семью. Проект этот Американский, в России начал работать недавно (с 15-го августа).
Их всего в России два: Американский и Европейский.
Система находится в Америке и имеет реальный адрес - это реально существующая фирма, находящаяся в Нью- Йорке и имеющая сертификат (его можно посмотреть у них же на сайте).
Вам платят:
1. За регистрацию - 200$
2. Просмотр одной рекламы - 10$
3. Просмотр одного письма на своей почте - 20$
Я думаю, вы найдёте, куда потратить эту сумму!
Попробуйте и убедитесь сами, когда сразу же после регистрации на Ваш счёт будет зачислено 200$
Вы ничего не теряете, а, наоборот, приобретаете.
Еще раз повторяю: это Американский проект, и он платит реально хорошие деньги
(в отличие от российских проектов, которые платят по 1 центу).
Поясняю, что надо делать:
1. Сначала Вам нужно зарегистрироваться в платежной системе MoneyBookers (бесплатно) или PayPal (тоже бесплатно) по ссылке, для получения личного счета (ID), куда будут переводить деньги:
www.moneybookers.com
www.paypal.com/ru
Там Вы заполните небольшую анкету (есть русский язык - вверху справа российский флажок), где укажите свои данные, укажите валюту $. С этого счета Вы потом можете перевести деньги на Банковский счет, кредитную карточку, другие платежные системы. Запишите где-нибудь в надежном месте свой ID (пригодится при дальнейшей регистрации).
2. Регистрируетесь (бесплатно) :
www.afferinte.com/pages/index.php?refid=yariks
Инструкция по регистрации
1) Нажимаем на кнопку JOIN TO AFFERINTE вверху страницы
2) Вводим в поле "Please enter your E-mail address to sign-up:" свой е-mail и нажимаем
"Continue" (указываем тот E-mail который вы указали при регистрации счёта ID)
3) На Ваш е-маил придет письмо, в котором будет ссылка, по которой нужно пройти и заполнить поля, как указано НИЖЕ: (Заполняем Латинскими Буквами)
- НЕ Ставим галочку напротив текста "If you only wish to advertise with us and do not wish become an affiliate, check this box".
- В поле "Username" - придумываем себе Логин
- В поле "Send emails to" выбираем "Site Inbox@eMail"
- В поле "First Name" - Имя
- В поле "Last Name" - Фамилия
- В поле "Address" - свой домашний адрес
- В поле "City" - город проживания
- В поле "State" - выбираем из выпадающего списка - N/A
- В поле "Other" - пишем свою область.
- В поле "Zip Code" - свой почтовый Индекс
- В поле "Country" - страна проживания
- В разделе "Select categories of interests to you" - выбираем все категории.
- В выпадающем окне "Select a payment method" выбираем MoneyBookers.
- В поле "Payment account ID" вписываем свой ID, который Вам присвоили при регистрации в MoneyBookers (Это Ваш счет в этой системе и на него Вы будете переводить свои деньги)
- В поле "Password" - придумываем себе пароль (Он для входа в свой Бек-офис)
- В поле "Confirm Password" - повторяем придуманный пароль
НАЖИМАЕМ "SignUp"
Все! Вы Зарегистрированы. Поздравляю!!! Вам на счет начислили 200$. Начало положено.
3. Просматривай Каждый день те письма (20$ каждое) и те ссылки которые
они присылают (10$) - В своем аккаунте на сайте и в своей почте.
4. Предлагай на форумах, блогах, досках бесплатных объявлений, в системах
активной рассылки и т.п. данное предложение, за каждого привлеченного - 30$.
Деньги можно снять с Moneybookers.
Как войти в свой Аккаунт (Бек-офис)?
1. Входим по ссылке: Скопируйте адрес при регистрации
2. В разделе "Login" Вводим свой логин и пароль, который указан при регистрации.
Profile - регулирование информации о вашем аккаунте (имя и т.д. )
Transactions - информация о вашем счете (сколько у вас денег и за что )
Downline Stats - информация о ваших рефералах
Inbox – ваш почтовый ящик
Paid to Click - ссылки для просмотра рекламы
Referrals Tools - ссылка и баннеры для привлечения рефералов
Upgrade – обновление
Payout- выплата
3. Не регистрируйтесь дважды с одного и того же компьютера, а то Вас обрубят. С чужого компьютера тоже не входите в свой аккаунт. Удачи.

4 Юлия  
0
Добрый день!
Не так давно я сама занялась той работой, которую теперь предлагаю другим. Занятие это привлекло меня тем, что я никому ничего не должна: не вкладываю никаких денег, никому не отчитываюсь, имею возможность попробовать этот заработок, не оставляя своей основной работы. Сегодня, имея на счету некоторое количество абсолютно реальных денег - результат моей работы - я могу смело предложить и Вам воспользоваться этой возможностью.
Могу предложить Вам один из вариантов заработка в Интернете, а если точнее, то как заработать на американском сайте bux.to. Это не способ стать миллиардером! Я предлагаю вам всего лишь дополнительные деньги к вашему семейному бюджету. Затрачивая всего 10-20 минут в день, Вы можете заработать от 50 до 300$ и более в месяц (без каких-либо вложений).
Что нужно сделать:
1) Регистрация на сайте bux.to.
1. Для регистрации на американском сайте bux.to перейдите по этой ссылке
http://bux.to/?r=juliya_grin , после чего Вы перейдёте на сайт bux.to
2. Далее нажимаем кнопку [Register] в верхнем правом углу.
3. Заполняем ячейки следующим образом:
Username - придумываем и записываем своё имя пользователя (логин) латинскими буквами;
Password - пароль от 6 символов и больше;
Confirm password - еще раз введите тот же пароль;
Email Address - записываем ваш действующий почтовый адрес;
Confirm Email Address - еще раз вводим ваш почтовый адрес;
PayPal email address for payments - еще раз вводим тот же ваш почтовый адрес;
Your country – выбираем страну;
Referrer – здесь нужно указать имя пользователя, от кого вы узнали
об этой работе (нужно просто его оставить, оно там будет уже написано), моё имя
пользователя juliya_grin (в противном случае Вам не начислят дополнительные
денежные средства);
Далее ставим галочку (согласие с правилами сайта);
Далее вводим код изображённый на рисунке;
Нажимаем кнопку [Register]
2) Заработка денег на bux.to.
1. Итак, Вы уже зарегистрированы. Теперь нужно войти в свою учётную запись,
нажав кнопку [Login] в верхнем правом углу.
2. Далее вводим свой логин и пароль, и код, показанный на рисунке.
3. Далее кликаем на [Surf Ads].
4. Здесь показаны Ваши сегодняшние доступные ссылки (серыми жирными
буквами).
5. Кликните по одной из них (например, по первой ссылке).
6. После того как загрузится страничка, слева в верху на ней пойдёт отсчёт
времени, начиная с 30 секунд. Надо дождаться пока эти 30 секунд пройдут.
Если страница загрузилась до конца, а отсчёт не пошёл - закройте эту страничку
и кликните ещё раз на ту же ссылку. В тот момент как у Вас открыта одна
ссылка, нельзя открывать ещё одну ссылку (там покажут это предупреждение,
если Вы это сделаете).
7. После завершения 30 секунд ожидания, появится надпись Done и зелёная
галочка. Теперь Вы можете закрыть эту страничку, и кликнуть следующую
ссылку. Если появилась надпись Done и крестик или надпись Not logged (вместо галочки), значит
произошла какая-то ошибка и надо закрыть эту страничку и кликнуть ещё раз на
ту же ссылку.
8. После того как Вам засчитают ссылку, она будет показана зачёркнутой
красной линией. Для того чтобы это увидеть, Вам надо обновить раздел [Surf
Ads], нажав на [Surf Ads] или кнопку "обновить" Вашего браузера.
9. Как прокликаете все ссылки, можно будет посмотреть сколько Вы заработали,
зайдя в раздел [My Stats].
Желаю вам успехов!!!

И еще одно. Таких сайтов, как bux.to, много. Работа на них такая же точно, как на bux.to:

http://angelbux.com/?r= juliya_grin
http://buxclicks.net/?r=juliya_grin
http://ara-bux.com/?r=juliya_grin
http://10bux.net/?r= juliya_grin
http://B-U-X.net/?r=juliya_grin


3 uoops  
0
Работа, которая здесь описывается, нвероятное проста, подходит практически каждому, у кого есть интернет и 10 минут свободного времени в день. Теперь в чем будет заключаться суть предлагаемой работы. Для начала вкратце: Ваша работу будет заключаться в том, что вам будут предложено несколько ссылок, около 10-15 штук в день, по которым вам нужно будет пройти, подождать 30 секунд… и деньги ваши, все очень просто. За каждое такое посещение одной страницы вы получаете 0.01$. Для такого рода работ это очень большая оплата. Вы практически не тратите собственные деньги, трафик очень маленький, выключаем картинки это еще уменьшит затраты, главное оставить опцию сценарии Java и Cookies, они нужны чтобы вам засчитали прохождение страницы. Т.к. большинство провайдеров берут деньги за трафик, а не за время, то соответственно денег за 30 секундное пребывание на сайте с вас брать не будут. Очень неплохой вариант, если у вас безлимитный тариф, или тариф ночной, тогда вы вообще не будете терять свой своих денег и ваша работа будет наиболее прибыльной. Снять заработанные деньги вы сможете после достижения 10$ на вашем счету, переведя их в электронную платежную систему Alertpay (на подобии webmoney, e-gold, yandex-деньги). Единственная проблема, которая может у вас возникнуть это проблема связанная с плохим знанием английского языка, т.к. и сайт который дает ссылки и через который вы будете выводить деньги на английском языке. Так же есть правило нарушать которое не следует: нельзя иметь больше одного аккаунта, иначе все их аннулируют и вы останетесь без денег. Для того чтобы начать работу на данном сайте вам для начала надо зарегистрироваться, сделать это можно пройдя по данной ссылке www.bux.to Теперь подробное описание, как это сделать, чтобы у вас не возникло никаких проблем:
1. После того как вы прослуете по даннойед ссылке у вас откроется окно в котором надо будет в правом верхнем углу нажать кнопку [Register]. Вы проследуете на страницу показанную на рисунке . Начинаем заполнять форму.
2.1. Username - ваше имя латинскими буквами для входа в систему (логин).
2.2. Password – пароль для входа в систему не менее 6 символов.
2.3. Confirm password - подтвердите пароль, введенный в пункте 2.2.
2.4. Email Address - Ваш действующий email адрес. На него не будет приходить никаких рассылок, кроме уведомлений от сайта.
2.5. Confirm Email Address – подтвердите email, введенный в пункте 2.4.
2.6. AlertPay E-mail address for payments – email адрес, который является логинов в систему электронных платежей Alertpay, через которую вы будете выводить деньги (если вы еще не зарегистрированы в Alertpay, то введите ваш email, который вы ввели в пункте 2.4. В этом случае, когда будете регистрироваться в Alertpay, надо будет в поле для логина ввести этот же адрес). Имея счет в Alertpay, вы можете отправить деньги даже человеку, который еще не имеет там аккаунта: вы просто заходите в свой аккаунт и делаете перевод, указав e-mail адресата: он сможет получить отправленный ему платеж, зарегистрировавшись в системе на тот e-mal, на который пришли деньги. Так что вам не обязательно сначала регистрироваться, а потом отправлять деньги можно сначала заработать деньги и отправить их на свой email, a затем уже зарегистрироваться в AlertPay
2.7. Your country – ваша страна проживания.
2.8. Referrer – в этом поле должно быть вписано слово optuma. Если это уже сделано оставьте его без изменения.
2.9. Ставите галочку, что вы согласны с правилами сайта и вводите цифры с картинки.
3. Нажимаете кнопку Register и ваше регистрация на сайте закончена.
4. В правом верхнем углу нажимаете кнопку login и входите под своими логином и паролем.
5. Заходите в раздел Surf Ads. В нем видны все доступные ссылки за сегодняшний день. Чтобы начать зарабатывать деньги вам нужно пройти по всем ссылкам и подождать пока пройдет 30 секунд, и появится надпись done и зеленая галочка в верху, если она не появилась попробуйте загрузить страницу снова. После того как вам засчитали страницу, закрываете ее и нажимаете следующую ссылку и так пока не пройдете все ссылки. Те ссылки, которые вам засчитали будут в писке ссылок зачеркнутыми (нажмите кнопку обновить для отображения зачеркнутых ссылок), так вы не пропустите ни одну ссылку, соответственно не потеряете денег.
6. После того как все ссылки станут зачеркнуты, работа в этот день для вас закончена, в среднем это занимает 10 минут в день. Заходите на следующий день и повторяйте действия заново.
7. Для того чтобы посмотреть сколько денег на вашем балансе заходите в раздел My stats, здесь отображаются все заработанные вами деньги в пункте Balance information -> account balance.

2 дуглас  
0
Попробовал задумку с заработком и все работает!!! Наткнулся на это на одном форуме и решил попробовать. Бродя как обычно по разного рода форумам, я нахожу эту статью, в которой говорится, что можно сделать тысячи долларов за пару недель при вложении всего 6$.

Ну да… подумал я, это должно быть очередной фишкой для лохов, но решил все-таки ДОЧИТАТЬ и УЗНАТЬ, что там предлагают… Дальше там говорилось, что надо перевести по 1 WMZ на 6 кошельков известной платежной системы WebMoney. После того, как перечислите деньги, исключите из списка самый первый номер, а в конце списка напишите свой и закиньте на 200 различных форумов. Никаких уловок… Ну я поразмышлял и подумал, что я ничего не теряю кроме 6 WMZ и решил попробовать… И угадайте что!!! Через четыре дня у меня начал пополняться кошелек. Я был в шоке!!! Но сразу же подумал, что на этом все и закончиться… Но не тут то было!

В первую неделю я сделал 18WMZ, дальше к концу второй недели уже больше 800 WMZ… к середине 3-й недели 6580WMZ…!!! Уже четвертая неделя и я уже насчитал 15 000 WMZ и сумма растет очень быстро. И это все только за цену в 6 WMZ!!! Я был в очень плохом экономическом положении до того как наткнулся на эту статью.

Я не поверил что это работает пока не начал получать деньги… Я купил все что мне надо… и это очень кстати, согласитесь?!… А теперь я расскажу Вам как это работает и самое главное ПОЧЕМУ…!

Я Вам гарантирую, что если Вы будете в точности соблюдать ниже перечисленные инструкции, то ВЫ НАЧНЕТЕ ПОЛУЧАТЬ намного больше денег чем Вы думали, не прилагая к этому особых усилий. Предложение: Прочтите это пару раз! Следуйте инструкциям и ДЕНЬГИ НАЧНУТ ПОСТУПАТЬ в Ваши кошельки. Согласитесь это ПРОСТО!!! Это ЛЕГАЛЬНО. И Ваш вклад составляет всего 6 WMZ…ВАЖНО: Это не обман и это не незаконно, при этом Вы ничем не рискуете, но это работает!!! ЗАМЕТЬТЕ: Следуйте инструкциям в ТОЧНОСТИ и 50 000 WMZ и больше будут Вашими в течение от 20 до 60 дней. ВСЕ ЭТО УДАЧНО РАБОТАЕТ БЛАГОДАРЯ ЧЕСТНОСТИ УЧАСТНИКОВ!
Если Вы заинтересованы, то вот список кошельков в системе WebMoney, на которые нужно переслать по 1 WMZ:

Z141006102357

Z163771566224

Z928183736555

Z458550600455

Z179375776305

Z304579589038

Этот бизнес продолжает существовать и процветать только благодаря честности и серьезности участников. Итак, когда Вы достигнете первой позиции Вы будете иметь тысячи долларов просто как создатель списка людей. Совсем пустяковая работа!!! Займитесь этим сейчас — не откладывая на завтра!!! Время — деньги! А теперь я расскажу Вам почему Вы в любом случае ничего не теряете, а ТОЛЬКО ВЫИГРЫВАЕТЕ! Скажем из 200 размещений я получу только 5 ответов (очень низкая цифра). Значит я сделаю 5 WMZ, находясь на 6 позиции в списке. Теперь эти 5 людей делают опять же МИНИМУМ 200 размещений с моим именем на 5 позиции, и только 5 людей отвечают тем первым — это уже 25 WMZ. Дальше эти 25 людей делают по 200 размещений с моим именем на 4 строчке и только 5 отвечают — мой доход 125 WMZ. Теперь эти 125 людей разместив и получив только по 5 ответов дают мне 625 WMZ прибыли (я на 3 позиции). Дальше смешнее: эти 625 делают по минимум 200 размещений со мною на 2 строчке и только 5 людей отвечают — это 3125 WMZ. Самое интересное это то, что эти 3125 людей сделают еще по 200 размещений, ну а если им ответят только 5 людей, я уже получаю 15625 WMZ. Не так ли, внушительная цифра?

И это все за первоначальный вклад в 6 WMZ. Когда Вас в списке уже нет, Вы просто высылаете 6 WMZ тем людям из списка и ставите свое имя и адрес на 6 позицию и опять размещаете. Вы себе можете представить, что тысячи людей со всего мира присоединяются к Интернету и читают эти статьи каждый день. Так же как и Вы читаете эту!!! Так что? Потратите ли Вы 6 WMZ чтобы узнать работает ли это? Это строка для пессимистов: «а если этот бизнес рухнет и никто мне денег не пришлет?” Ну и что!!! Каждый день в Интернете появляются от 20000 до 50000 новых пользователей, какие шансы, что они все-таки захотят попробовать себя в чем-то новом? Огромные! Ну и последнее: Это действительно великая аксиома — чтобы получить что-то надо дать что-то, а чтобы получить еще больше надо дать еще больше!

Удачи.


1 Вадим  
0
Попробовал задумку с заработком и все работает!!! Наткнулся на это на одном форуме и решил попробовать. Бродя как обычно по разного рода форумам, я нахожу эту статью, в которой говорится, что можно сделать тысячи долларов за пару недель при вложении всего 6$.
Ну да… подумал я, это должно быть очередной фишкой для лохов, но решил все-таки ДОЧИТАТЬ и УЗНАТЬ, что там предлагают… Дальше там говорилось, что надо перевести по 1 WMZ на 6 кошельков известной платежной системы WebMoney. После того, как перечислите деньги, исключите из списка самый первый номер, а в конце списка напишите свой и закиньте на 200 различных форумов. Никаких уловок… Ну я поразмышлял и подумал, что я ничего не теряю кроме 6 WMZ и решил попробовать… И угадайте что!!! Через четыре дня у меня начал пополняться кошелек. Я был в шоке!!! Но сразу же подумал, что на этом все и закончиться… Но не тут то было!
В первую неделю я сделал 18WMZ, дальше к концу второй недели уже больше 800 WMZ… к середине 3-й недели 6580WMZ…!!! Уже четвертая неделя и я уже насчитал 15 000 WMZ и сумма растет очень быстро. И это все только за цену в 6 WMZ!!! Я был в очень плохом экономическом положении до того как наткнулся на эту статью.
Я не поверил что это работает пока не начал получать деньги… Я купил все что мне надо… и это очень кстати, согласитесь?!… А теперь я расскажу Вам как это работает и самое главное ПОЧЕМУ…!
Я Вам гарантирую, что если Вы будете в точности соблюдать ниже перечисленные инструкции, то ВЫ НАЧНЕТЕ ПОЛУЧАТЬ намного больше денег чем Вы думали, не прилагая к этому особых усилий. Предложение: Прочтите это пару раз! Следуйте инструкциям и ДЕНЬГИ НАЧНУТ ПОСТУПАТЬ в Ваши кошельки. Согласитесь это ПРОСТО!!! Это ЛЕГАЛЬНО. И Ваш вклад составляет всего 6 WMZ…ВАЖНО: Это не обман и это не незаконно, при этом Вы ничем не рискуете, но это работает!!! ЗАМЕТЬТЕ: Следуйте инструкциям в ТОЧНОСТИ и 50 000 WMZ и больше будут Вашими в течение от 20 до 60 дней. ВСЕ ЭТО УДАЧНО РАБОТАЕТ БЛАГОДАРЯ ЧЕСТНОСТИ УЧАСТНИКОВ!
Если Вы заинтересованы, то вот список кошельков в системе WebMoney, на которые нужно переслать по 1 WMZ:
Z948353384302
Z302212565337
Z189331883175
Z176260332556
Z126421326993
Z122227357447
После того как перечислите деньги, исключите из списка ПЕРВЫЙ номер, а в конце списка ДОПИШИТЕ СВОЙ. Теперь остается только разместить информацию на форумах и получать прибыль. Разместите эту статью на не менее чем 200 форумах. ЗАПОМНИТЕ, чем больше Вы разместите тем выше будет Ваш доход и этот доход будет напрямую зависеть от Вас.Просто копируйте и размещайте

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024